Testosteron - Verjonging

Receptplichtige medicijnen

Zagolie.info biedt geen (receptplichtige) medicijnen aan. Op uw verzoek kunnen wij wel - op uw naam en voor uw rekening - een consult met een onafhankelijke arts voor u regelen, dit eventueel in combinatie met een door u op te geven voorkeursbehandeling welke zal worden verkocht en geleverd door een onafhankelijke apotheek. Bij zo'n consult vult u eerst een medische vragenlijst in en selecteert u een voorkeursbehandeling. Een arts zal uw antwoorden evalueren en kan besluiten een recept uit te schrijven. Wij sturen het recept dan door naar een apotheek die u het medicijn zal toesturen.

Testosteron - Verjonging

Oud worden is menselijk, maar uzelf ook oud VOELEN is een keuze! Er zijn meerdere testosteron producten die hierbij kunnen helpen. U kunt deze producten bij uw eigen apotheek kopen of u geeft ons opdracht om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-apotheek. Bij receptplichtige medicijnen regelen wij ook een consult voor u met een echte geregistreerde EU-arts.

Hoe wordt de diagnose gesteld dat een man onvoldoende of geen testosteron aanmaakt? Vaak is het moeilijk om de diagnose te stellen, omdat de klachten van een man met een te lage testosteronspiegel doorgaans niet erg specifiek zijn. Gemakkelijker is het vast te stellen dat een man zelf geen testosteron meer aanmaakt. Ook het vinden van de oorzaak is vaak lastig en soms kan geen oorzaak worden gevonden.

Een aantal verschijnselen die bij een te lage testosteronspiegel kunnen passen zijn: - Minder goed in uw vel zitten.
- Afname van de zin in het vrijen en soms het krijgen van minder goede erecties.
- Afname van spierkracht en spiermassa.
- Toename van de vetmassa (meer buikvet).
- Botontkalking.
- Vermindering van de lichaamsbeharing (zoals minder baardgroei).

Hoe werkt testosteron verhoging? Testosteron is het belangrijkste mannelijke geslachtshormoon. Bij een tekort aan testosteron kan dit aangevuld worden door gel of pleisters. Deze geven via de huid testosteron af, dat via het bloed opgenomen wordt in het lichaam. Verdere gebruiksvoorschriften kunt u vinden in de bijsluiter van het middel.

Toon meer