Receptplichtige medicijnen

Zagolie.info biedt geen (receptplichtige) medicijnen aan. Op uw verzoek kunnen wij wel - op uw naam en voor uw rekening - een consult met een onafhankelijke arts voor u regelen, dit eventueel in combinatie met een door u op te geven voorkeursbehandeling welke zal worden verkocht en geleverd door een onafhankelijke apotheek. Bij zo'n consult vult u eerst een medische vragenlijst in en selecteert u een voorkeursbehandeling. Een arts zal uw antwoorden evalueren en kan besluiten een recept uit te schrijven. Wij sturen het recept dan door naar een apotheek die u het medicijn zal toesturen.

Erectiepillen

Erectiepillen kunnen een oplossing zijn voor mannen met erectieproblemen. Er zijn verschillende soorten erectiepillen op de markt. De ene man heeft meer baat bij een bepaalde erectiepil dan de andere man. Wat de meest geschikte erectiepil is verschilt per gebruiker.

Hoe werken erectiepillen?

Bij het tot stand komen en verdwijnen van een erectie speelt het enzym PDH5 een rol. De aanwezigheid van dit enzym zorgt ervoor dat de erectie afneemt. Bij een erectiestoornis wordt er een bepaald hormoon onvoldoende geproduceerd die het PDH5 enzym moet afremmen, waardoor het krijgen van een erectie moeilijk wordt. Er zijn erectiepillen die dit probleem kunnen verhelpen.

PDH5-remmer

De meeste erectiepillen bevatten een stofje, een zogenaamde PDH5-remmer. Dit stofje remt het PDH5 enzym, waardoor de zwellichamen zich kunnen vullen met bloed en er toch een erectie kan ontstaan. Hierdoor is geslachtsgemeenschap weer mogelijk. Erectiepillen lossen niet de achterliggende oorzaak van een erectiestoornis op, maar ze helpen om toch een erectie te genereren.

Toon meer