Erectiestoornis

Receptplichtige medicijnen

Zagolie.info biedt geen (receptplichtige) medicijnen aan. Op uw verzoek kunnen wij wel - op uw naam en voor uw rekening - een consult met een onafhankelijke arts voor u regelen, dit eventueel in combinatie met een door u op te geven voorkeursbehandeling welke zal worden verkocht en geleverd door een onafhankelijke apotheek. Bij zo'n consult vult u eerst een medische vragenlijst in en selecteert u een voorkeursbehandeling. Een arts zal uw antwoorden evalueren en kan besluiten een recept uit te schrijven. Wij sturen het recept dan door naar een apotheek die u het medicijn zal toesturen.

Erectiestoornis

Een erectiestoornis is een onvermogen tot het krijgen en/ of behouden van een erectie. Een erectiestoornis kan het gevolg zijn van aandoeningen en ziekten, medicatie of leefgewoonten. In de eerste plaats is het een lichamelijk probleem. Psychische factoren, zoals stress en angst, zorgen vaak voor het in stand houden of verergeren van de erectieproblemen. Hoewel het nog steeds een taboe onderwerp is, valt een erectiestoornis doorgaans goed te behandelen.

Mocht u besluiten een behandeling met bepaalde medicijnen te wensen, dan kunt u die medicijnen bij uw eigen apotheek kopen of aan ons de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een goede gecontroleerde onafhankelijke EU-apotheek en veilig, snel en discreet bij u thuis te laten bezorgen. Indien gewenst en/of noodzakelijk, regelen wij ook een consult voor u met een echte geregistreerde onafhankelijke EU-arts. U betaalt ons één bedrag voor onze service, eventuele producten van een apotheek en/of eventueel consult met een arts. Wij regelen de rest!

Toon meer