Betalen

Alle meest voorkomende vragen over betalen.

Zijn er kosten verbonden aan de betalingsvormen die Zagolie.info biedt?

Zagolie.info rekent zelf geen extra kosten, dit geldt voor elke betaalmethode.

Met welke betaalmethoden kan ik bij Zagolie.info betalen?

U kunt bij Zagolie.info met behulp van onder andere de volgende manieren betalen:

iDEAL
U rekent uw opdracht direct af in uw eigen vertrouwde internetbetaalomgeving.

Overboeking
Bij een overboeking duurt het ongeveer 3 werkdagen voordat de betaling bij ons binnen is.

Achteraf betalen
Bij de meeste opdrachten kunt u achteraf betalen met Klarna of Billink. U ontvangt dan eerst uw opdracht en betaalt de factuur die u na verzending ontvangt binnen 14 dagen. Wanneer achteraf betalen, in de vorm van Klarna Factuur of Billink, niet wordt aangeboden, dan kunt u uiteraard een andere betaalmethode selecteren. Het niet beschikbaar zijn van achteraf betalen, kan door één of meer van onderstaande factoren komen:
• Totaal bedrag van uw opdracht
• Factuur- en bezorgadres moeten hetzelfde zijn
• Soort besteld product

SOFORT Banking
Het gaat om directe overschrijvingen, u betaalt eenvoudig met uw eigen bankgegevens en het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren.

MisterCash
Alleen mogelijk voor opdrachten binnen België. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bitcoin
Wanneer u kiest voor Bitcoin, dan wordt uw transactie afgehandeld via BitPay.com. Om de transactie te kunnen voltooien worden aan BitPay.com alleen uw opdrachtnummer en het bedrag doorgegeven. Wanneer u nog niet bekend bent met Bitcoin, dan adviseren wij voor meer uitleg de volgende website door te nemen: https://bitcoin.org/nl/.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

Wanneer de betaling ontvangen is, ontvangt u per e-mail een betaalbevestiging. Mocht de betaling niet gelukt zijn, dan krijgt u om de twee dagen een e-mail met de melding dat de betaling niet is gelukt en kunt u via die e-mail alsnog de betaling voldoen. Bij een bankoverschrijving duurt het ongeveer 3 werkdagen tot uw betaling door ons is ontvangen en verwerkt. Mocht u de betaling via deze methode hebben voldaan, dan kunt u de betaalherinnering negeren.

Zijn er verborgen kosten?

De totale kosten voor een Opdracht bestaan uit de kosten voor het consult, een service fee voor Zagolie.info en – indien van toepassing – verzendkosten en BTW. Zagolie.info rekent geen extra en andere bijkomende kosten voor de betaling; dit geldt voor elke betaalmethode. Voordat u het arts consult start, wordt de totaalprijs weergegeven. Het kan voorkomen dat uw eigen bank een klein bedrag berekent, dit is per bank verschillend. Ook kan het voorkomen dat bij de verzending naar sommige landen de lokale instanties invoerrechten of dergelijke van u verlangen.

Hoe betaal ik met Bitcoin?

Wanneer u nog niet bekend bent met Bitcoin, dan bevelen wij u voor meer uitleg de volgende website aan:

Als u ervaren bent met Bitcoin en u wilt uw opdracht ermee betalen, dan volgt hier een uitleg.

De Bitcoin transactie's worden afgehandeld via BitPay.com. Om de transactie te voltooien wordt aan Bitpay.com alleen uw opdrachtnummer en het bedrag doorgegeven. Wanneer op 'betalen' klikt wordt u naar de website van Bitpay.com geleid. Daar kunt u de QR-code scannen of klikken op 'Betalen met Bitcoin' om uw Bitcoin wallet op te starten. Als Bitpay.com uw betaling heeft ontvangen, dan verdwijnt de QR-code. Dit kan soms even duren, ongeveer 10 minuten. Daarna kunt u weer doorklikken naar Zagolie.info. Mocht het te lang voor u duren, dan kunt u het Bitpay.com scherm sluiten. Zagolie.info zal de status van de bitcoin betaling blijven monitoren en uw opdracht op 'betaald' zetten zodra Bitpay.com zes bevestigingen heeft van het Bitcoin netwerk. Houdt u er rekening mee dat dit soms tot wel een halve dag kan duren.

Mijn opdracht is afgekeurd door arts, maar ik heb al wel betaald. Wat nu?

Of uw opdracht nu is afgekeurd of geannuleerd, wanneer u betaald hebt en recht heeft op een restitutie, dan betalen we u terug zodra de refund is aangemaakt. U kunt het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening verwachten.

Hoe werkt betalen via zelf overboeken?

De bankgegevens ontvangt u per e-mail. U activeert de methode door de stappen te volgen. Houd u er rekening mee dat wanneer u kiest voor het betalen via zelf overboeken, het meestal 3 werkdagen duurt voordat u betaling verwerkt is. Na ontvangst van uw betaling, wordt geplaatste opdracht doorgestuurd naar een arts en/of apotheek waar wij toegang tot hebben. Wanneer u nog vragen hebt, adviseren wij u om op te nemen met onze Klantenservice.

Hoe werkt betalen via Klarna Factuur?

Koop nu en betaal pas over 14 dagen!
Wanneer u kiest voor Klarna Factuur, ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Bij deze betaalmethode ontvangt u per e-mail een digitale factuur van Klarna. De betaling dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Als u voor deze betaalmethode kiest, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo zorgvuldig mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt er door Klarna een kredietcheck plaats. Tijdens deze check wordt er gekeken of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood, dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn, moet het woonadres en bezorgadres gelijk zijn.

Stapsgewijs betalen met Klarna:
- Bestel en betaal via Klarna Factuur door dit te selecteren, uw geboortedatum te controleren en akkoord te gaan met de voorwaarden van Klarna.
- Uw opdracht wordt verzonden en u ontvangt de factuur per e-mail zodra uw opdracht door een apotheek waar wij toegang tot hebben is verzonden.
- Betaal uw factuur binnen 14 dagen, zoals aangegeven op de factuur
- Door te kiezen voor deze betaalmethode ga u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
- Let op: De factuur die u ontvangt is niet geschikt om te declareren bij een zorgverzekeraar.

Wanneer u nog vragen hebt of komt u niet door de kredietcheck, neem u dan op met de Klantenservice van Klarna.

E-mail : [email protected]
Telefoon : 0031-20 808 2852

Wat is ICEPAY/ Docdata Payments?

Dit is de zogenaamde internet-kassa waar onze website gebruik van maakt. ICEPAY en Docdata Payments verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling. ICEPAY en Docdata Payments zijn beide international gecertificeerd volgens de PCI-standaards van MasterCard en Visa en zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van uw betaling.